Cornel Ţălnar: Am luat două goluri dintr-o jumătate de ocazie

Antrenorul echipei FC Braşov, Cornel Ţălnar, a declarat duminică, la finalul partidei pierdute în deplasare, cu FC Botoşani, scor 1-2 (1-1), că a pierdut din cauza gafelor din defensivă şi a portarului Florin Iacob.

64 afișări
Imaginea articolului Cornel Ţălnar: Am luat două goluri dintr-o jumătate de ocazie

Cornel Ţălnar (Imagine: Mihai Dăscălescu / Mediafax Foto)

"A fost un joc echilibrat, în care noi puteam avea cel puţin 3-1 la pauză. Am luat două goluri pe nişte greşeli inadmisibile! Cel puţin al doilea gol a fost o gafă monumentală de portar. Din păcate, echipa nu a răspuns cerinţelor mele. Am avut şi momente bune, iar gazdele ne-au dat goluri dintr-o jumătate de ocazie! Am făcut greşeli individuale care nu sunt admise la o echipă care anul trecut a terminat campionatul pe locul şapte", a spus Cornel Ţălnar, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Tehnicianul formaţiei braşovene a mai precizat că l-a avertizat pe portarul Florin Iacob să aibă grijă după ce "presa l-a făcut mare": "Din păcate, i-am spus lui Iacob, după primul meci, după ce toată
presa l-a făcut mare, i-am spus: «Grijă mare, voi ăştia mici, când vă bagă lumea în seamă, o să gafaţi!» Uite că, din păcate, am avut gura aurită şi aşa s-a întâmplat".

Formaţia FC Botoşani a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa FC Braşov, într-un meci contând pentru etapa a XXI-a a Ligii I. Pentru FC Botoşani a marcat Andrei Cristea '17 (autogol) şi Stojkov '90+1, iar pentru FC Braşov a înscris Andrei Cristea '40.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici