Cornel Ţălnar, noul antrenor al Universităţii Cluj

Noul antrenor al echipei Universitatea Cluj este Cornel Ţălnar, despre care patronul grupării Florian Walter a declarat în urmă cu câteva zile că nu se pune problema să îl înlocuiască pe italianul Carmelo Pallila.

14 afișări
Imaginea articolului Cornel Ţălnar, noul antrenor al Universităţii Cluj

Cornel Ţălnar, noul antrenor al Universităţii Cluj (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Ţălnar îşi va prelua atribuţiile începând de luni, conform anunţului clubului clujean, făcut la puţin timp după victoria obţinută în deplasare la FC Bihor, 1-0.

Italianul Carmelo Pallila a condus echipa U Cluj doar trei meciuri, două în campionat şi unul în Cupa României, care i-a fost fatal: eşecul cu Sănătatea Cluj, 0-1.

În urmă cu câteva zile, patronul Universităţii, Florian Walter declarase pentru MEDIAFAX că nu se pune problema ca Ţălnar să preia funcţia de antrenor principal, fiind doar un prieten bun, care a asistat la meciul cu Sănătatea Cluj, din Cupa României.

Fostul antrenor Carmelo Pallila urmează să negocieze plecarea, având în vedere că are în contract o clauză conform căreia ar urma să primească 150.000 de euro, dacă va fi demis înainte de finalizarea înţelegerii oficiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici