Cornel Ţălnar: Sper să nu mai jucăm la ora asta. O să dăm colţul toţi din cauza căldurii

Tehnicianul echipei Dinamo, Cornel Ţălnar, a declarat după victoria din meciul cu Gaz Metan Mediaş, scor 2-0, că speră ca formaţia sa să nu mai aibă partide programate la ora 14.00, deoarece jucătorii sunt extrem de afectaţi de căldură.

152 afișări
Imaginea articolului Cornel Ţălnar: Sper să nu mai jucăm la ora asta. O să dăm colţul toţi din cauza căldurii

Cornel Ţălnar (Imagine: Mihai Dascalescu/Mediafax Foto)

"A fost un joc greu, cu o echipă bună, masivă, care s-a apărat bine. Victoria însă nu poate fi pusă la îndoială. Sper că şi suporterii au fost mulţumiţi de ceea ce am oferit. Sper să nu mai jucăm a doua oară la ora asta pentru că o să dăm colţul toţi din cauza căldurii. Sper ca la derbi stadionul să fie plin. Noi jucăm fiecare meci şi dacă prindem o cupă europeană e foarte bine. La ce probleme au fost nu ne dădea nimeni nicio şansă. Eu ştiam caracterul jucătorilor şi am crezut mult în ei. Nu e vorba de minune, am lucrat cu ei şi îi felicit pentru dăruierea de care au dat dovadă", a spus Ţălnar.

Cornel Ţălnar a precizat că îi pare foarte rău de Cătălin Munteanu, jucător care va fi indisponibil o perioadă îndelungată. "Mă doare sufletul pentru ce i se întâmplă lui Cătălin Munteanu, e un jucător de mare valoare. El vine în continuare la noi pentru că are un cuvânt greu de spus în vestiar. Nu ştiu pe cine voi folosi cu Steaua în locul lui. Nu am jucători foarte mulţi pe acel post. Am încercat cu Dandea, Curtean, acum cu Tudose, nu am ce să fac, mai sunt şase etape. Ne ducem crucea cum putem. Încă nu am intrat în febra derbiului, după Paşte. Oricum e un meci special. Va intra pe teren ambiţia", a afirmat tehnicianul.

Referitor la speculaţiile privind eventuala sa înlocuire, Ţălnar a spus: "Nu mă interesează, să-l aducă şi pe Mourinho, eu îmi voi face treaba în continuare. Apar fel de fel de nume, poate etapa viitoare, când jucăm cu Bistriţa va veni Manea să antreneze, apoi Enache, dar apoi sigur Reghe nu vine. Ar fi bine să vin toţi antrenorii ca să facem o treabă cât mai bună".

De cealaltă parte, antrenorul secund al echipei Gaz Metan Mediaş, Dan Matei, a declarat că altul ar fi fost rezultatul dacă dinamoviştii nu ar fi înscris înainte de pauză. "Au fost două reprize total diferite, în prima parte Dinamo a avut o posesie mai bună, în a doua repriză noi. Spre deosebire de noi însă Dinamo a reuşit să marcheze şi cred că dacă nu primeam gol până la pauză altul ar fi fost rezultatul. Dar ăsta e fotbalul, se joacă pe goluri, nu pe posesie. Nu am colaborat cu domnul Mulţescu în timpul meciului. Am discutat înainte. Deciziile le-am luat eu. Noi speram într-o victorie aici. Nu ştiu dacă Dinamo poate ţine piept Stelei, e vorba de o altă partidă, motivaţia e alta", a precizat Matei.

Echipa Dinamo Bucureşti a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a XXVIII-a a Ligii I disputat pe Arena Naţională.
Golurile învingătorilor au fost marcate de Alexe '43 şi A. Cristea '83.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici