Cosmin Contra a intrat în "silenzio stampa" pe termen nelimitat

Antrenorul echipei Petrolul Ploieşti, Cosmin Contra, a anunţat, luni, pe site-ul oficial al grupării prahovene, că a intrat în "silenzio stampa" pe termen nelimitat, ca protest la adresa arbitrilor care nu îi respectă munca.

169 afișări
Imaginea articolului Cosmin Contra a intrat în "silenzio stampa" pe termen nelimitat

Arbitrul Cosmin Contra (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Am observat, prin tot ceea ce s-a întâmplat în ultima vreme, că este o lipsă de respect a arbitrilor faţă de munca mea şi a echipei. De aceea am decis ca, începând de astăzi (n.r. - luni), să intru în silenzio stampa pe termen nelimitat, să nu mai fac declaraţii în presă sau să onorez invitaţiile primite din partea televiziunilor. Aceasta este forma mea de protest pe care am decis să o adopt din acest moment şi îmi doresc ca ea să fie respectată", a spus Contra.

Formaţia Petrolul Ploieşti a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a X-a a Ligii I. Unicul gol al partidei a fost înscris de Vitinho, în minutul 80. Acesta a trimis mingea în plasă cu un şut din apropiere, după ce iniţial balonul a fost respins de Pecanha. Faza a fost contestată de oaspeţi, care au susţinut că mingea nu a depăşit linia porţii, fiind scoasă de Teixeira.

După fluierul final al partidei, centralul Cristian Balaj i-a arătat cartonaşul roşu tehnicianului Cosmin Contra, care a fost extrem de furios.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici