Cosmin Contra: Am fi meritat mai mult decât acest rezultat de egalitate

Antrenorul echipei Petrolul Ploieşti, Cosmin Contra, a declarat, duminică seară, după remiza din meciul cu Steaua Bucureşti, scor 1-1, că elevii săi ar fi meritat mai mult decât acest rezultat de egalitate.

106 afișări
Imaginea articolului Cosmin Contra: Am fi meritat mai mult decât acest rezultat de egalitate

Cosmin Contra (Imagine: Mircea Roşca/ Mediafax Foto(

"Îmi felicit echipa pentru modul în care a înţeles ce vreau de la acest joc. Am venit în Ghencea să facem ceea ce face Steaua cu celalalte echipe care vin aici. Am primit un gol în minutul 45+3 când erau doar două minute de prelungiri, după un fault inexistent. Băieţii şi-au revenit rapid, au reuşit egalarea şi am fi meritat mai mult. Dacă avem această atitudine în toate meciuri, suntem pe drumul cel bun. Din acest egal cea mai avantajată este Astra. Ca să se relanseze campionatul ar fi bine ca Steaua şi Astra să se încurce reciproc. Este cel mai complet meci din acest campionat. Sper ca la fiecare meci să jucăm aşa", a spus Contra.

Referitor la absenţa fanilor prahoveni de la meci, Contra a afirmat: "La început a fost forma noastră de protest pentru ce li s-a întâmplat suporterilor. De aceea am vrut să întârziem meciul cu 1-2 minute. E inadmisibil ce li s-a întâmplat, dar nu am toate datele. E păcat că nu au fost alături de noi şi ar fi fost o atmosferă mai frumoasă".

Fanii echipei Petrolul Ploieşti au fost întorşi din drum, duminică seară, înaintea meciului cu Steaua, din etapa a XVI-a a Ligii I, din cauza violenţelor provocate, a declarat, pentru MEDIAFAX, Georgian Enache, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti.

Echipa Steaua Bucureşti a terminat la egalitate, duminică, pe teren propriu, scor 1-1 (1-0), cu formaţia Petrolul Ploieşti, într-un meci din etapa a XVI-a a Ligii I. Gazdele au deschis scorul prin Prepeliţă, în minutul 45+3, oaspeţii reuşind egalarea prin Benga, în minutul 78.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici