Cosmin Contra: CFR Cluj va fi sigur campioană

Mijlocaşul echipei FC Timişoara, Cosmin Contra, a declarat, duminică, după remiza din meciul cu Steaua Bucureşti, scor 3-3, că formaţia CFR Cluj va fi sigur campioană în acest sezon.

18 afișări
Imaginea articolului Cosmin Contra: CFR Cluj va fi sigur campioană

Cosmin Contra: CFR Cluj va fi sigur campioană (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"A fost un meci nebun, spectaculos, cu şase goluri, însă CFR-ul este echipa care are cel mai mult de câştigat. Ei sunt sigur campioni. Noi vom rămâne în bătaia pentru locul doi, însă suntem trişti, deoarece după ce conduceam cu 3-2 ne-am pierdut concentrarea. Cred că echipa este şi lipsită de experienţă, pentru că în acest retur am avut patru momente în care puteam facem saltul spre primul loc. Le-am ratat însă pe toate, cu Vasluiul, cu Urziceniul, cu CFR-ul şi în această seară. Dacă am fi câştigat două din aceste meciuri am fi fost campioni. Însă ăsta este fotbalul, trebuie să ţinem minte ceea ce am greşit şi să nu se mai întâmple în meciurile următoare", a spus Contra.

Mijlocaşul Răzvan Cociş consideră că remiza din meciul Steaua - FC Timişoara convine formaţiei CFR Cluj:

"Astăzi am obţinut un egal care cel mai mult convine CFR-ului. Suntem supăraţi, pentru că aveam 3-2 în ultimele minute şi nu am reuşit să ne concentrăm pe final. Am făcut nişte greşeli în lanţ şi am primit un gol care nemulţumeşte pe toată lumea. A fost un meci spectaculos, mai ales în repriza a doua. E păcat că aveam mare nevoie de victorie. La pauză am vorbit între noi şi am spus că trebuie să dăm mai mult, astfel am ieşit mult mai motivaţi pe teren. De acum trebuie să câştigăm în următoarele etape şi să ne jucăm şansele până la capăt, pentru că matematic CFR nu este campioană".

Echipa FC Timişoara a terminat la egalitate, duminică, în deplasare, scor 3-3, cu formaţia Steaua Bucureşti, în etapa a XXIX-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici