Cosmin Olăroiu a fost condamnat în Emiratele Arabe Unite la trei luni de închisoare cu suspendare

Tehnicianul echipei Al Ahli, Cosmin Olăroiu, a fost condamnat, luni, la trei luni de închisoare cu suspendare de tribunalul din Abu Dhabi, într-un proces intentat de fostul club al românului, Al Ain, informează super.ae.

4190 afișări
Imaginea articolului Cosmin Olăroiu a fost condamnat în Emiratele Arabe Unite la trei luni de închisoare cu suspendare

Cosmin Olăroiu a fost condamnat în Emiratele Arabe Unite la trei luni de închisoare cu suspendare

De asemenea, Olăroiu va trebui să plătească o amendă de 21.000 de dirhami (aproximativ 4.000 de euro).

Cosmin Olăroiu a fost antrenorul echipei Al Ain în perioada iunie 2011 - iulie 2013.

Al Ain l-a dat în judecată pe Olăroiu pentru calomnie, după ce acesta ar fi sugerat, în comentarii făcute pe internet, că acest club încă îi datorează bani pentru că el a cumpărat echipamentul echipei şi ar fi menţionat că gruparea are probleme financiare.

De asemenea, Al Ain susţine că Olăroiu a rupt, vara trecută, unilateral contractul şi a plecat la Al Ahli.

În noiembrie, federaţia din Emiratele Arabe Unite l-a amendat pe Olăroiu cu 100.000 de dirhami (aproape 20.000 de euro) şi l-a suspendat trei meciuri, după ce românul a afirmat într-o conferinţă de presă că Al Ain îl dă în judecată pentru o problemă legată de contract, doar deoarece clubul are probleme financiare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici