Cosmin Olăroiu coordonează online antrenamentele celor de la Jiangsu Suning

  • Cosmin Olăroiu, antrenorul echipei chineze Jiangsu Suning, a vorbit despre modul în care gestionează criza provocată de pandemia de coronavirus.
  • Olăroiu şi elevii săi au reluat antrenamentele.
  • Olăroiu s-a implicat în acţiuni de ajutorare a personalului medical.
67 afișări
Imaginea articolului Cosmin Olăroiu coordonează online antrenamentele celor de la Jiangsu Suning

Cosmin Olăroiu coordonează online antrenamentele celor de la Jiangsu Suning

Cosmin Olăriu a declarat elevii săi au reînceput antrenamentele. Tehnicianul român spune că urmăreşte şi coordonează online antrenamentele jucătorilor chinezi. Jucătorii străini ai celor de la Jiangsu Suning se pregătesc separat.

”E o perioadă extrem de dificilă şi foarte greu de gestionat din pacate. Noi am inceput antrenamentele cu jucători chinezi si e destul de dificil de gestionat în lipsa jocurilor. Antrenamentele încercăm sa le diversificăm să nu devină monotone. Încercăm să îmbinăm utilul cu plăcutul, în aşa fel încât să nu-i plictisim şi să-i ţinem atenţi, concentraţi şi cu entuziasm.

Eu urmăresc antrenamentele online şi chiar mai intervin câteodată să mai destind atmosfera. Jucătorii străini au programe date de preparatori şi după ce le fac ne trimit video. Sperăm să ajungem cât mai repede la echipă, să trecem peste etapa asta deloc plăcută” a spus Cosmin Olăroiu, pentru Telekom Sport

Olăroiu s-a implicat în mai multe proiecte de ajutorare a personalului medical pe timpul pandemiei de coronavirus: ”M-am implicat în mai multe proiecte pentru ajutorul doctorilor şi al personalului medical, cu mâncare, echipamente etc. Mi se pare firesc într-o perioadă ca asta dificilă, să fim solidari şi responsabili. Nu aş vrea să vorbesc foarte mult despre asta totuşi”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici