Costin Lazăr a semnat un contract până în vară cu gruparea Panaitolikos

Mijlocaşul Costin Lazăr, care a evoluat ultima oară la PAOK Salonic, a semnat, luni, un contract valabil până în vară cu gruparea Panaitolikos, locul 5 în prima ligă elenă, a anunţat clubul grec pe contul oficial de Facebook.

115 afișări
Imaginea articolului Costin Lazăr a semnat un contract până în vară cu gruparea Panaitolikos

Costin Lazăr a semnat un contract până în vară cu gruparea Panaitolikos (oficial) (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Sunt bucuros să îmi continui cariera la FC Panaitolikos, un club serios, organizat şi stabil. În alegerea mea au contat sfaturile primite de la doi foşti colegi (n.r. - Stylianos Malezas şi Georgios Fotakis, foşti jucători la PAOK). Sper ca în curând să ajut echipa în realizarea obiectivului, calificarea în Liga Europa", a declarat Lazăr, potrivit sursei citate.

Fostul rapidist, în vârstă de 33 de ani, nu a mai evoluat din vara anului trecut, când i-a încetat contractul cu PAOK.

De 32 de ori internaţional, Costin Lazăr a jucat în carieră la Sportul Studenţesc, FC Rapid şi PAOK Salonic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici