Costin Lazăr, la Iraklis Salonic: Vreau să revin la echipa naţională

Mijlocaşul Costin Lazăr, care a evoluat sezonul trecut la Panaitolikos, a semnat un contract pe un an cu o altă grupare din Grecia, Iraklis Salonic, el afirmând că îşi doreşte aibă evoluţii care să îl readucă la echipa naţională, informează site-ul oficial al formaţiei nou-promovate.

102 afișări
Imaginea articolului Costin Lazăr, la Iraklis Salonic: Vreau să revin la echipa naţională

Costin Lazăr (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Un nou început, o altă motivaţie", a postat Lazăr, pe contul său de Facebook. "Sunt foarte bucuros că am semnat cu Iraklis. Ştiu că echipa are obiective importante. Vreau să o ajut şi totodată vreau să revin la echipa naţională", a declarat jucătorul român.

"Lazăr nu aduce doar experienţă şi talent la Iraklis, ci şi altceva la fel de important: dorinţa şi capacitatea de a-i îndruma pe jucătorii tineri", a declarat preşedintele clubului Iraklis, Spyros Papathanasakis.

"Este o plăcere să lucrez cu un jucător ca Lazăr. Consider că experienţa şi calităţile sale vor ajuta mult echipa în prima ligă", a spus, la rândul său, antrenorul Nikos Papadopoulos.

Fostul rapidist, în vârstă de 34 de ani, a mai jucat în carieră la Sportul Studenţesc, FC Rapid şi PAOK Salonic. El a jucat de 32 de ori în echipa naţională a României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici