CRĂCIUNUL FOTBALIŞTILOR: Urările haioase de sărbători ale sportivilor - VIDEO

Sărbătorile de Crăciun scot în evidenţă chiar şi cele mai hazlii urări venite din partea unor oameni cunoscuţi din lumea fotbalului internaţional.

539 afișări
Imaginea articolului CRĂCIUNUL FOTBALIŞTILOR: Urările haioase de sărbători ale sportivilor - VIDEO

CRĂCIUNUL FOTBALIŞTILOR: Urările haioase de sărbători ale sportivilor

Anul acesta jucătorii şi staff-ul tehnic din cadrul formaţiei italiene AC Milan au înregistrat un videoclip în care le urează ”Crăciun Fericit!” tuturor fanilor fotbalului.

Încercând să fie hazlii şi totodată binevoitori cu sărbătoarea Crăciunului jucătorii de la AC Milan s-au aliniat într-un filmuleţ postat pe Youtube pentru a cânta celebra melodie a formaţiei Wham! - ”Last Christmas”. 

Printre vedetele din filmuleţul celor de la AC Milan se numără Kevin Boateng, care a refuzat să cânte vreun vers din melodia formaţiei britanice. Deşi s-au rugat de el să încerce măcar două cuvinte din cântec Boateng nu s-a lăsat înduplecat, notează mirror.co.uk.  

Un alt fotbalist foarte cunoscut care a fost desemnat de clubul său pentru a transmite urări de bine fanilor cu ocazia Crăciunului este Sergio Ramos de la Real Madrid. Fotbalistul spaniol s-a rezumat în a face urări simple cu ocazia acestei sărbători pe fundalul unei atmosfere călduroase de Crăciun.  

Nici Manchester City nu s-a lăsat mai prejos la capitolul urărilor şi a pregătit pentru fani un videoclip în care fundaşul sârb Aleksander Kolarov cântă celebrul ”Jingle Bells”. Conform sursei citate, fotbalistul ar fi fost de fapt păcălit de staff-ul formaţiei engleze pentru a fi protagonistul videoclipului de Crăciun. 

În spiritul sărbătorilor de Crăciun a intrat şi un fan al fotbalistului francez Karim Benzema. Acesta a fost ceva mai glumeţ din fire, punând cap la cap un scurt filmuleţ în care numele lui Benzema este adaptat la cântecul ”Feliz Navidad”. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici