Cremonese obţine prima victorie a sezonului împotriva Romei. Mourinho a văzut cartonaşul roşu

Jose Mourinho a văzut cartonaşul roşu pentru a treia oară în acest sezon, în timpul meciului pe care AS Roma l-a pierdut marţi cu 2-1 pe terenul echipei italiene Cremonese. Nou promovata a obţinut prima victorie din acest sezon din Serie A.

279 afișări
Imaginea articolului Cremonese obţine prima victorie a sezonului împotriva Romei. Mourinho a văzut cartonaşul roşu

Sursa foto: Profimedia

Rezultatul a fost o surpriză uriaşă şi a marcat primul succes stagional al lui Cremonese în Serie A, în al 24-lea meci din prima ligă, şi i-a eliberat pe cei de la Cremonese de postura de lanternă roşie a clasamentului.

Cremonese, promovată sezonul trecut, eliminase deja Roma din Coppa Italia, pentru a ajunge în prima semifinală din sezonul 1986-87, iar cu victoria de marţi a obţinut prima victorie în Serie A din ultimii 26 de ani împotriva unuia dintre cele mai mari cluburi din Italia.

Jose Mourinho şi-a pierdut cumpătul în timpul meciului şi a fost eliminat la începutul reprizei a doua pentru o disensiune cu al patrulea oficial, când echipa sa era condusă cu 1-0.

Vorbind după meci, Mourinho a declarat: "Sunt oameni care mă cunosc de mulţi ani. Sunt emotiv, dar nu sunt nebun. Să ai o reacţie ca cea pe care am avut-o este pentru că s-a întâmplat ceva.

”Arbitrul Piccinini mi-a dat roşu pentru că al patrulea oficial i-a spus să o facă. Din păcate, al patrulea om nu a avut onestitatea de a-i spune ce mi-a spus, cum a spus şi cum m-a tratat. Evident, asta a dat naştere la reacţia mea.”, a spus portughezul după meci, citat de metro.co.uk.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici