Cristescu, finanţator Rapid: Conducerea acestei minunate echipe trebuie să fie alcătuită din rapidişti adevăraţi

Omul de afaceri Nicolae Cristescu, care alături de Adrian Zamfir a preluat FC Rapid, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că speră ca echipa giuleşteană să rămână în prima ligă şi susţine că doreşte ca în conducerea grupării să fie doar "rapidişti adevăraţi".

146 afișări
Imaginea articolului Cristescu, finanţator Rapid: Conducerea acestei minunate echipe trebuie să fie alcătuită din rapidişti adevăraţi

Nicolae Cristescu (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"Începe o perioadă dificilă pentru noi, avem câteva zile la dispoziţie pentru un meci important. Nu ştiu de ce Rapid a ajuns aici, trebuie să primeze criteriul sportiv. Nu înţeleg de ce trebuie să luptăm cu o echipă care a retrogradat ca să rămânem în prima ligă. Nu e o competiţie între bănci şi societăţi comerciale. Avem câţiva jucători noi care au venit, dar baza este Daniel Pancu, este sufletul echipei şi contăm mult pe sprijinul lui. Conducerea acestei minunate echipe trebuie să fie alcătuită din rapidişti adevăraţi", a declarat Cristescu.

Oamenii de afaceri Adrian Zamfir şi Nicolae Cristescu sunt noii proprietari ai FC Rapid, ei semnând luni seară contractul de vânzare-cumpărare a clubului cu acţionarul majoritar George Copos.

Clubul Rapid traversează de la sfârşitul anului 2012 o gravă criză financiară, care a culminat cu retrogradarea în Liga a II-a după ce Administraţia de Licenţiere din cadrul FRF a refuzat să îi acorde licenţa pentru ediţia 2013-2014 a Ligii I din cauza datoriilor. Totuşi, Rapidul are şanse de a continua în Liga I, după ce Comitetul Executiv al FRF a stabilit, sâmbătă, disputarea unui meci de baraj pentru menţinerea în primul eşalon, între echipa antrenată de Marian Rada, care nu a îndeplinit criteriul financiar din manualul de licenţiere, şi Concordia Chiajna, formaţia retrogradată sportiv cel mai bine clasată (locul 15 în sezonul precedent). Echipa câştigătoare a barajului programat la 13 iulie va completa tabloul de 18 formaţii din Liga I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici