Cristi Borcea: "Sunt la un pas de moarte"

Cristi Borcea recunoaşte starea gravă de sănătate pe care o are şi face o dezvăluire şocantă: "Sunt la un pas de moarte".

83 afișări
Imaginea articolului Cristi Borcea: "Sunt la un pas de moarte"

Cristi Borcea: "Sunt la un pas de moarte" (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Îmi place să cred că nu am fost otrăviţi de cineva. Adică, sper să nu fie vorba de asta. Practic, sunt la un pas de moarte şi aş vrea, dacă… Doamne fereşte, mi se întâmplă ceva… măcar să mor împăcat, că nu am duşmani, că nu există oameni care să îmi dorească răul atât de tare încât să mă otrăvească. Cred că este totuşi de la nişte medicamente pe care le-am luat. Aşa mi-au spus şi doctorii", a declarat dinamovistul pentru stl.ro.

"Am fost săptămâna trecută la un doctor în România, pentru analize. Analizeze au scos la iveală faptul că am mult mercur în organism. Cantitatea de mercur din sânge este de 5,6 ori mai mare decât normalul. Mi-au zis doctorii că dacă mercurul ajunge la creier, nu mai e nimic de făcut. Sunt un om mort! Vreau să mă retrag şi din fotbal, şi din viaţa socială. Nu îmi mai trebuie nimic! Vreau să fiu alături de copiii mei şi de soţia mea, cât mai pot…", a mai spus Borcea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici