Cristian Bălgrădean, FCSB: Consider că este un pas înainte în cariera mea

Cristian Bălgrădean va fi noul titular din poarta FCSB-ului în acest sezon după ce a semnat o înţelegere valabilă până la finalul sezonului 2019-2020. Fostul dinamovist s-a înţeles în această seară cu vicecampioana României şi va purta tricoul cu numărul 34.

402 afișări
Imaginea articolului Cristian Bălgrădean, FCSB: Consider că este un pas înainte în cariera mea

Cristian Bălgrădean, FCSB: Consider că este un pas înainte în cariera mea

Gigi Becali a plătit Concordiei 50.000 de euro în schimbul fostului dinamovist, care a recunscut că a ajuns la o echipă mare cu care speră să cucerească titlul.

"Sunt fericit că am venit la Steaua şi consider că este un pas înainte în cariera mea. Vreau şi sper să ajut echipa să câştige cât mai multe trofee în perioada următoare.", a declarat Balgradean pentru www.steauafc.com.

Comunicat FCSB:

”Bine ai venit, Cristian Balgradean!

FC Steaua Bucuresti anunta ca a ajuns la un acord pentru transferul lui Cristian Balgradean, de la CS Concordia Chiajna.

Portarul in varsta de 29 de ani a semnat un contract valabil pana la sfarsitul sezonului 2019-2020 si va purta tricoul cu numarul 34.

In alta ordine de idei, Toma Niga va fi imprumutat, pana la sfarsitul acestui sezon, la FC Hermannstadt, din liga secunda!

Clubul nostru ii ureaza Bun Venit si sa aiba parte de cat mai multe succese in tricoul Stelei!

Cristian Balgradean este un portar nascut pe 21 martie 1988, la Sannicolau Mare. Acesta a inceput fotbalul la Atletico Arad, de unde a ajuns, de-a lungul timpului, la Minerul Lupeni, FC Brasov, Liberty Salonta, UTA Arad, Dinamo, Unirea Urziceni, CS Universitatea Craiova sau Concordia Chiajna. Are in palmares o Cupa a Romaniei si o Super Cupa a Romaniei, ambele obtinute in 2012, cu Dinamo. De asemenea, a strans doua prezente in echipa nationala, ambele in meciuri amicale din 2011, cu Grecia si Polonia.” au scris oficialii vicecampioanei României pe Facebook

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici