Cristian Cămui: Mergem la Târgu Jiu să câştigăm şi sperăm că Farul râmăne în prima ligă

Consilierul tehnic al FC Farul, Cristian Cămui, a declarat, înaintea meciului pe care formaţia sa îl va juca, duminică, în deplasare, contra echipei Pandurii, că gruparea constănţeană merge la Târgu Jiu să câştige şi că mai speră în salvarea de la retrogradare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2 afișări

"Întâlnim o echipă lipsită de grijile retrogradării, iar noi avem datoria să luptăm până la sfârşit, cu gândul că Farul va rămâne în prima ligă. Poate că, fiind lipsiţi de griji, gorjenii nu vor fi la fel de motivaţi ca noi. Am înţeles că au zilele acestea o sărbătoare pe le ei, pe acasă. Echipa noastră pare să se fi descătuşat după victoria din meciul cu FC Argeş. La Târgu Jiu, vom merge să câştigăm. Punctele sunt foarte importante pentru noi. Cred că va fi un meci deschis, pentru că gorjenii nu au ce pierde, iar noi vom fi motivaţi de ce se întâmplă cu Argeşul şi cu Craiova. Pentru noi va fi un avantaj că va arbitra Tudor, care este un arbitru corect, imparţial", a declarat Cămui.

Oficialul Farului a sugerat că meciul pe care formaţia aflată în clasament imediat deasupra constănţenilor, Gaz Metan Mediaş, îl are de jucat sâmbătă, pe teren propriu, cu Gloria Bistriţa, este ca şi câştigat de gazde: "Întâlnirea de la Mediaş este, aparent, de 1 solist, mai ales că Gaz Metan îl are în conducere pe Ioan Horoba, fost la Gloria".

La Târgu Jiu, Farul nu va putea conta pe jucătorii Băcilă, Gerlem (ambii suspendaţi), Vlas (accidentat) şi Alibec (plecat cu lotul naţional Under 19).

Meciul Pandurii Târgu Jiu - Farul Constanţa, contând pentru etapa a XXXII-a a Ligii I, va avea loc duminică, de la ora 18.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici