Cristian Chivu ar putea fi operat din nou la piciorul drept

Fundaşul echipei Internazionale Milano, Cristian Chivu, ar putea fi operat din nou la piciorul drept, el resimţind în continuare dureri după ce a fost operat la un deget în urma unei fracturi, a anunţat, marţi, site-ul canaleinter.it, citând cotidianul Corriere dello Sport.

135 afișări
Imaginea articolului Cristian Chivu ar putea fi operat din nou la piciorul drept

Cristian Chivu (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Chivu joacă strângând din dinţi. El va trebui operat din nou la piciorul drept", a scris sursa citată.

Fundaşul român s-a accidentat la începutul lunii august în timpul unui meci cu echipa Hajduk Split, din play-off-ul Ligii Europa. El a suferit o luxaţie la un deget de la piciorul drept şi a fost operat la începutul lunii octombrie.

Fundaşul român, în vârstă de 32 de ani, a revenit pe teren la 18 decembrie, într-un meci din Cupa Italiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici