Cristian Chivu, în echipa celor mai nerentabili jucători din Serie A

Fundaşul român al formaţiei Internazionale Milano, Cristian Chivu, a fost inclus în echipa celor mai nerentabili jucători din Serie A pentru începutul acestui sezon, de către publicaţia La Gazzetta Sportiva.

14 afișări
Imaginea articolului Cristian Chivu, în echipa celor mai nerentabili jucători din Serie A

Cristian Chivu, în echipa celor mai nerentabili jucători din Serie A (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În alcătuirea acestei ierarhii au fost incluşi 240 de jucători, fiind luate în calcul salariile anuale ale acestora şi media notelor primite de ei în primele şase etape de campionat.

Dintre cei mai nerentabili 11 jucători, Chivu (29 de ani), care are un salariu anual de 3,5 milioane euro, este al doilea, cu -205 puncte. Mai slab decât Chivu este numai coechipierul său Diego Milito (31 de ani, -213 puncte). Printre cei 11 se mai află portarul uruguayan Nestor Fernando Muslera (24, Lazio Roma, -40), fundaşul brazlian Maicon Douglas Sisenado (29, Internazionale Milano, -167), atacantul Luca Toni (33, Genoa 1893, -181) sau atacantul muntenegrean Mirko Vucinic (27, AS Roma, -201).

La polul opus, cei mai rentabili jucători sunt portarul italian Salvatore Sirigu (23 de ani, US Palermo, 218 puncte), mijlocaşul finlandez Perparim Hetemaj (23, Brescia, 214) şi mijlocaşul belgian Radja Nainggolan (22, Cagliari, 213).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici