Cristian Gaţu: Am văzut meciul la Timişoara, dar le felicit de aici pe fete!

Preşedintele FR Handbal, Cristian Gaţu, a declarat duminică, pentru MEDIAFAX, că nu a avut norocul să vadă victoria României cu Spania, la Novi Sad, dar că este foarte fericit.

149 afișări
Imaginea articolului Cristian Gaţu: Am văzut meciul la Timişoara, dar le felicit de aici pe fete!

Cristian Gatu (Imagine: Andrei Alex Moise/Mediafax Foto)

"Am avut ghinion, am intrat la prânz în Serbia şi am fost întors din drum, după câţiva kilometri. Din cauza vremii nefavorabile, erau mai departe drumuri închise, mi-au spus că nu este culoar de ajuns la Novi Sad şi am revenit în România. Am văzut meciul la televizor, sigur că mi-a fost greu, dar bucuria victoriei a fost imensă. Le felicit pe fete, remarca prestaţia Paulei Ungureanu şi a întregii echipe, dar mă şi bucură nespus creşterea valorică a Cristinei Neagu. Acum, cum se spune, mingea e la noi. Dacă mai obţinem două victorii şi avem şi norocul rezultatelor, suntem în semifinale. Jocul României de astăzi este un reviriment al echipei şi o replică a fetelor, după primele meciuri de la Europene", a declarat Cristian Gaţu, pentru MEDIAFAX.

Naţionala de handbal feminin a României a învins, duminică, la Novi Sad, reprezentativa Spaniei, scor 31-26 (15-12), în primul meci din grupa principală II, la CE din Serbia. Tricolorele au acumulat 3 puncte şi rămân în cursa pentru semifinale.

Duminică mai sunt programate în grupa II partidele dintre Ungaria-Muntenegru şi Germania-Rusia.

Tricolorele antrenate de Gheorghe Tadici mai au programate meciurile cu Ungaria (marţi, ora 21.15) şi cu Germania (joi, 19.15).

Reprezentativa României a debutat la CE din Serbia în grupa preliminară D, în care a obţinut următoarele rezultate: 21-21 cu Rusia, 22-19 cu Islanda şi 20-23 cu Muntenegru.

Partidele din grupele principale se încheie joi, iar primele două clasate vor juca ulterior în semifinale, în 15 decembrie.

Finalele pentru medalii vor avea loc în 16 decembrie, ultima zi a CE din Serbia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici