Cristian Şchiopu îl consideră responsabil pe Ion Marin pentru situaţia Farului

Fostul căpitan al echipei Farul Constanţa, Cristian Şchiopu, îl acuză pe tehnicianul Ion Marin că este responsabil de situaţia în care se află formaţia constănţeană, locul 16 în campionat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2 afișări

"Farul se află în această situaţie din cauza tehnicianului Ion Marin, pentru că, în luna decembrie, el a făcut lotul, el a vrut să scape de toţi jucătorii puşi pe lista de transferări. Ion Marin a făcut pregătirea fizică şi tehnico-tactică şi acum se văd rezultatele muncii lui. Are nişte metode de lucru învechite, trebuie să-şi dea seama că este pe finalul carierei de antrenor. Cred că a renunţat prea uşor la echipă, trebuia să o ducă la finalul campionatului. Dacă şi Ion Marin a renunţat, îmi este greu să cred că echipa se va mai salva de la retrogradare", a spus Şchiopu, care şi-a reziliat contractul cu Farul, în urma unui conflict cu conducerea grupării.

Cristian Şchiopu a precizat că oficialii grupării i-au suspendat, în luna decembrie a anului trecut, contractul de joc până în 2010, acuzându-l că nu şi-a îndeplinit sarcinile de joc la patru meciuri şi că a creat o atmosferă proastă la echipă. În plus, el a fost amendat cu 12.000 de dolari.

Nemulţumit de aceste decizii, jucătorul a depus un memoriu la Comisia de Disciplină, care a decis anul acesta în favoarea lui Şchiopu. "Am mers la Comisia de Disciplină să depun memoriu, iar comisia a respins toate acuzaţiile aduse de club, pentru că Farul nu avea nicio probă. După respingerea acuzaţiilor, clubul Farul m-a chemat să reziliem contractul pe cale amiabilă. După câteva întâlniri în care am negociat termenii ruperii înţelegerii, contractul meu a fost reziliat, urmând să primesc salarii compesatorii, reprezentând jumătate din contractul rămas", a mai spus fostul fundaş al echipei Farul.

Cristian Şchiopu, în vârstă de 35 de ani, s-a transferat la Farul în 2002.

Echipa Farul ocupă locul 16 în clasament, cu 23 de puncte, la 5 puncte diferenţă de primul loc neretrogradabil.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici