Cristiano Ronaldo - 69 de goluri într-un sezon

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo a marcat, joi, în meciul cu Cehia din sferturile de finală ale Campionatului European din Polonia şi Ucraina, golul său cu numărul 69 în acest sezon, informează As.

296 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo - 69 de goluri într-un sezon

Cristiano Ronaldo - 69 de goluri într-un sezon (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ronaldo traversează cel mai bun an din carieră. El a înscris de 60 de ori pentru Real Madrid: 46 de reuşite în Primera Division - record personal, zece în Liga Campionilor, trei în Cupa Spaniei şi unul în Supercupa Spaniei.

La echipa naţională el are în palmares nouă goluri: cinci în preliminarii, trei la turneul final şi unul într-o partidă amicală, disputată cu Luxemburg.

Fostul său coechipier din naţionala lusitană Nuno Gomes spune că Ronaldo este cel mai bun jucător din lume şi poate conduce Portugalia în finala Euro-2012. "Sper ca Portugalia să ajungă în finala Euro-2012 şi el să bată recordurile. Cu siguranţă, el va bate multe recorduri până la finalul carierei, pentru că este cel mai bun din lume. Este figura proeminentă a acestui Campionat European şi sper să continue în aceeaşi notă, pentru că mai avem doar două partide", a declarat Gomes.

Naţionala Portugaliei a învins, joi seară, la Varşovia, cu scorul de 1-0 (0-0), reprezentativa Cehiei, în primul sfert de finală din cadrul Campionatului European din Polonia şi Ucraina, şi s-a calificat în semifinalele competiţiei. Unicul gol al partidei a fost înscris de Cristiano Ronaldo, în minutul 79.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici