Cristiano Ronaldo, supărat că Real Madrid l-a vândut pe Mesut Ozil: "Era cel mai bun număr 10"

Atacantul portughez al formaţiei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, este foarte supărat pentru că oficialii grupării madrilene au decis să-l transfere pe germanul Mesut Ozil la Arsenal Londra, scrie, miecuri, cotidianul As.

742 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo, supărat că Real Madrid l-a vândut pe Mesut Ozil: "Era cel mai bun număr 10"

Cristiano Ronaldo (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Plecarea lui Ozil este o veste foarte proastă pentru mine. Era jucătorul ce-mi cunoştea cel mai bine mişcările. Sunt foarte supărat pentru plecarea lui Ozil. El era cel mai bun număr 10 pe care îl putea avea Real Madrid", le-a spus Ronaldo coechipierilor săi din naţionala Portugaliei.

Cotidianul As scrie că Ronaldo a primit 27 de pase de gol de la Ozil, acesta fiind cel mai bun "asistent" pe care l-a avut portughezul de-a lungul carierei. În urma lui Ozil se află Benzema cu 17 pase de gol şi Giggs, la Manchester United, cu 16 pase de gol.

Nici Sergio Ramos nu este de acord cu transferul lui Ozil: "Este un foarte mare fotbalist, unic, diferit. Dacă aş fi decis eu, el era ultimul care ar fi plecat".

Alvaro Arbeloa consideră surprinzătoare plecarea lui Ozil. "Şi-a luat adio duminică, dar am crezut că glumeşte. Va fi foarte greu pentru noi şi pentru fani, el era iubit aici", a spus Arbeloa.

Mesut Ozil a explicat că a ales să plece deoarece tehnicianul formaţiei Arsenal, Arsene Wenger, i-a demonstrat că are încredere în el. "Am discutat îndelung la telefon, mi-a explicat concepţia de joc, are încredere în mine şi eu am nevoie de acest lucru. Wenger vorbeşte germana, mă va ajuta, la fel ca şi Podolski sau Mertesacker", a spus Ozil.

În urmă cu câteva zile, Ozil era sigur că va rămâne la Real Madrid, dar a decis să plece după ce madrilenii l-au achiziţionat pe galezul Gareth Bale (ex-Tottenham). "Eram sigur că voi rămâne la Madrid. Apoi am înţeles că nu am încrederea antrenorului sau a responsabililor. Or, eu am nevoie de încredere, a existat o ofertă de la Arsenal şi astfel am decis să plec", a afirmat Ozil, transferat de la Real la Arsenal pentru 50 de milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici