Crivoi a fost învins de Hasek. România a pierdut întâlnirea cu Cehia, scor 0-5, în Cupa Davis

Tenismanul ceh Jan Hasek l-a învins pe românul Victor Crivoi, scor 6-1, 6-4, în meciul cinci a întâlnirii de Cupa Davis dintre Cehia şi România, ducând scorul final la general la 5-0.

101 afișări
Imaginea articolului Crivoi a fost învins de Hasek. România a pierdut întâlnirea cu Cehia, scor 0-5, în Cupa Davis

Crivoi a fost învins de Hasek. România a pierdut întâlnirea cu Cehia, scor 0-5, în Cupa Davis (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

Primul set a durat 29 de minute, iar la 5-0 pentru Hasek, Crivoi a cerut timp de odihnă medical, primind îngrijiri la mâna. Al doilea set, care a durat 35 de minute, a fost marcat de break-ul reuşit de Hasek la 3-3. La 5-4, Crivoi a salvat două mingi de meci, nereuşind să o salveze şi pe a treia.

"Am avut parte de meciuri grele, care ne-au făcut să ne gândim la jocul nostru de acum încolo. Suntem trişti, n-m luat niciun punct, dar asta este, e meritul Cehiei că a avut jucători foarte buni. Azi am fost destul de obosit, m-am consumat foarte mult emoţional după meciul cu Berdych. M-am tot gândit că am avut şansa să câştig setul al treilea şi cine ştie ce se întâmpla pe urmă. Din cauza asta n-am prea putut dormi în noaptea de după meci. Azi nu m-am concentrat foarte bine, mai ales la mingile importante. Pentru mine urmează şi un turneu foarte important şi m-am gândit şi la asta. Nu înseamnă că am tratat meciul cu superficialitate, dar am fost mult mai concentrat la meciul cu Berdych, unul dintre cele mai importante pentru mine. Am simţit câteva probleme şi la braţ", a declarat Crivoi.

Tot duminică, Lukas Rosol l-a învins pe românul Marius Copil, scor 6-4, 7-6 (7/2).

Echipa de Cupa Davis a României a pierdut barajul cu Cehia de menţinere în Grupa Mondială a Cupei Davis, după ce perechea Marius Copil/Horia Tecău a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 3-6, 6-3, 6-0, 6-2, de cuplul Tomas Berdych/Radek Stepanek, în al treilea meci al întâlnirii de la Bucureşti.

În prima zi a întâlnirii, Radek Stepanek (numărul 25 ATP) l-a învins pe Adrian Ungur (129 ATP), scor 6-3, 6-2, 6-0, iar Thomas Berdych (9 ATP) s-a impus, cu scorul de 6-3, 6-3, 7-6 (7/4), în faţa lui Victor Crivoi (209 ATP).

Ca urmare a pierderii barajului, România va evolua în Grupa I a Zonei Euro-africane a competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici