CS Mioveni - FC Vaslui, scor 0-5, în Liga I

Echipa FC Vaslui a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 5-0 (2-0), formaţia CS Mioveni, în ultimul meci al etapei a IX-a a Ligii I.

252 afișări
Imaginea articolului CS Mioveni - FC Vaslui, scor 0-5, în Liga I

CS Mioveni - FC Vaslui, scor 0-5, în Liga I (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Golurile învingătorilor au fost marcate de Wesley '9, '62, '77 şi Adailton '26, '48.

0-1: Sânmărtean a centrat din partea stângă şi Wesley a înscris cu o lovitură de cap de la 6 metri.

0-2: Adailton a executat cu efect o lovitură liberă de la 23 de metri lateral dreapta, Wesley a trecut pe lângă balon şi mingea s-a dus în colţul lung al porţii apărate de Hăisan.

0-3: Milisavljevici a pătruns pe partea stângă, a centrat în careu şi Adailton singur la 13 metri a reluat cu latul în plasă.

0-4: Sânmărtean a pătruns în partea stângă, a centrat în careu şi Wesley a înscris din 3 metri.

0-5: Wesley a executat o lovitură liberă de la 23 de metri, balonul a fost deviat de zid şi a intrat în poarta lui Hăisan.

CS Mioveni: Hăisan - Voicu, Săndulescu, Olteanu, Baicu - Coşereanu (Ayza '78), Mărgăritescu, V. Gheorghe (Ad. Iordache '58), Neaga (Enache '65) - N. Dică, Tănasă. Antrenor: Constantin Stancu.

FC Vaslui: Cerniauskas - Milanov, Papp, Farkas, Milisavljevici - Adailton, Zmeu (R. Costin '70), Pavlovici, Sânmărtean - Temwanjera (Yerro Bello '75), Wesley (Buhăescu '81). Antrenor: Viorel Hizo.

Cartonaşe galbene: Neaga '23 / Pavlovici '43.

Arbitri: Marius Avram (central) Cristian Nica, Zoltan Szekely (asistenţi) - Marius Bocăneală (rezervă).

Observatori: Florin Chivulete, Rodion Cămătaru.

La partida de la Mioveni au asistat aproximativ 3.000 de spectatori, dintre care 15 fani vasluieni.

Antrenorul Vasluiului, Viorel Hizo, a urmărit partida din tribună, el fiind suspendat.

Atacantul brazilian al echipei FC Vaslui, Wesley Lopes, a devenit cel mai bun marcator străin din Liga I, cu 39 de goluri. El l-a depăşit pe albanezul Sulejman Demollari, care înscrisese 36 de goluri pentru Dinamo Bucureşti, între 1991 şi 1995.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici