CS Severin, la prima victorie în deplasare din istorie în Liga I: A învins cu 3-1 pe CFR Cluj

Formaţia CS Severin a obţinut, joi, în deplasarea de la CFR Cluj, scor 3-1 (2-1), prima victorie în meciurile disputate pe teren străin, oaspeţii înregistrând până în prezent trei egaluri şi 11 înfrângeri.

184 afișări
Imaginea articolului CS Severin, la prima victorie în deplasare din istorie în Liga I: A învins cu 3-1 pe CFR Cluj

CS Severin, la prima victorie în deplasare din istorie în Liga I: A învins cu 3-1 pe CFR Cluj (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Golurile partidei au fost marcate de Rui Pedro '14, respectiv Florin Costea '13 şi '43, Vranjkovici '59.

0-1: După o centrare din corner de pe partea stângă, Vranjkovici reia spre poartă, mingea ajunge la Florin Costea, care înscrie cu un şut din şase metri.

1-1: Rui Pedro reia la colţul lung din marginea careului de şase metri o centrare venită de la Deac.

1-2: Florin Costea înscrie cel de-al doilea gol al său în această partidă cu un şut de la 15 metri, poziţie centrală.

1-3: Vojislav Vranjkovici primeşte o pasă de pe partea stângă de la Joel Thomas şi înscrie cu un şut plasat de la 12 metri, poziţie centrală.

CFR Cluj: Stăncioiu - Ivo Pinto, Cadu, Rada, Sespi - Mureşan (Sare '54), Adam Vass (Bjelanovici '61) - Deac, Diogo Valente (Maah '72), Rui Pedro - Buş. Antrenor: Eugen Trică.

CS Severin: Panagopoulos - Dănănae, Tătaru, Asanovici, Olah - D. Stoica - Hasanovici (Poiană '77), Neacşa (Crăciun '90+2), Vranjkovici, Costea - Joel Thomas (Bălău '90). Antrenor: Ionel Gane.

Cartonaşe galbene: Cadu '33, Sare '67 / Hasanovici '36.

Partida a fost arbitrată de o brigadă avându-l la centru pe Paul Unimătan, ajutat la cele două linii de Aurel Oniţa şi Ciprian Danşa, în timp ce Florin Marcu a fost rezervă.

Observatorii partidei au fost Florin Bătrânu şi Sorin Boca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici