CS U Craiova a învins FC Viitorul, scor 3-1, în Liga 1

CS U Craiova a învins FC Viitorul, scor 3-1, sâmbătă, în etapa cu numărul 20 din Liga 1.

605 afișări
Imaginea articolului CS U Craiova a învins FC Viitorul, scor 3-1, în Liga 1

CS U Craiova a învins FC Viitorul, scor 3-1, în Liga 1

În urma acestui rezultat, Craiova urcă pe locul doi în clasament, cu 39 de puncte, în timp ce FC Viitorul rămâne, pe locul şase în clasament, cu 31 de puncte.

Au marcat: Mitriţă 58'-pen., Bancu 62', Bărbuţ 78' / Ţucudean 42'

0-1: Ţucudean deschide scorul cu un voleu din cădere. Cicâldău a înălţat mingea în careul oltenilor, iar vârful convocat de Contra la naţională a reluat din prima, fără şansă pentru Calancea. Fundaşii lui Mangia au fost spectatori la execuţia atacantului născut la Arad.

1-1: Mitriţă l-a învins pe Tordai de la "11" metri, cu un şut în vinclu. Tordai a ghicit colţul dar n-a putut respinge.

2-1: Bancu întoarce scorul pentru olteni! Internaţionalul a rămas cu mingea la picior în centrul careului, după ce Zlatinski a şutat în trasversală din afara careului. Balonul a ricoşat la Bancu, care l-a fentat pe Horj şi a încris cu mult calm.

3-1: Bărbuţ înscrie cu poarta goală, după ce Bancu a trecut de Lopez şi Cicâldău în flancul stâng. Marcatorul golului de 2-1 a trimis puternic în faţa porţii, iar Băluţă a pus piciorul pentru 3-1. La acest scor, oltenii urcă temporar pe locul secund, peste FCSB.

CS U Craiova: Calancea - Datkovic, Kelic, Briceag - Martic, Zlatinski, Mateiu, Bancu (Roman 90+2') - Mitriţă (Bărbuţ 69'), Burlacu (Popa 74'), Băluţă. Antrenor: Devis Mangia.

FC Viitorul: Tordai - Lopez, Ţîru, Hodorogea, De Nooijer - Vînă (Eric 69'), Mladen (T. Băluţă 46'), Ganea - Măţan (Horj 59'), Ţucudean, Cicâldău. Antrenor: Gheorghe Hagi.

Cartonaşe galbene: Mitriţă 35', Martic 74' / Mladen 26', Tudor Băluţă 86'.

Cartonaş roşu: Ţîru 58'.

Arbitri: Horaţiu Feşnic este centralul partidei, asistenţi sunt Alexandru Cerei şi Ciprian Danşa, în timp ce Marian Balaci este rezervă.

Observatori: Cristian Nica (Ploieşti/FRF), Marin Petrache (Săbăreni/LPF).

Stadion: "Oblemenco", Craiova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici