CS Universitatea Craiova a remizat cu Astra, scor 0-0, în Liga I

Formaţia CS Universitatea Craiova a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputată, sâmbătă, pe teren propriu, în compania echipei Astra Giurgiu, în etapa a XXIII-a a Ligii I.

80 afișări
Imaginea articolului CS Universitatea Craiova a remizat cu Astra, scor 0-0, în Liga I

CS Universitatea Craiova a remizat cu Astra, scor 0-0, în Liga I

Oaspeţii au jucat în inferioritate numerică din minutul 74, când a fost eliminat Wolakiewicz.

În minutul 59, Enache a trimis mingea în poarta apărată de Bălgrădean, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.

CS Universitatea Craiova: Bălgrădean - Achim, Kay, Izvoranu, Vătăjelu - Mateiu (Dumitraş '73), Băluţă (Briceag '89), Brandan, Madson - Herghelegiu (Ivan '73), Bawab. Antrenori: Sorin Cârţu, Emil Săndoi.

Astra Giurgiu: Lung - Gorupec, Găman (Wolakiewicz '51), Oros, Junior Morais - Yahaya, Takayuki - Enache (Tembo '67), Budescu, De Amorim - Spătaru (Roşu '56). Antrenor: Dorinel Munteanu

Cartonaşe galbene: Madson '54, Kay '80 / Yahaya '62, Wolakiewicz '63, '74, Takayuki '69, Lung '87, Roşu '90

Cartonaş roşu: Wolakiewicz '74

Meciul a fost arbitrat de o brigadă condusă la centru de Ovidiu Haţegan. Acesta a fost ajutat la cele două linii de Octavian Şovre şi Radu Ghinguleac, iar Sebastian Gheorghe a fost rezervă. Asistenţii adiţionali ai partidei de la Craiova au fost Robert Dumitru şi Florin Miron, iar observatori Eduard Dumitrescu şi Dan Potocianu.

Jucătorii echipei gazdă au intrat pe teren cu un banner cu următorul mesaj: "Vrem să muncim! Stop rezilierii unilaterale!".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici