CS Universitatea Craiova, "campioana transferurilor" în această vară

Nou-promovata CS Universitatea Craiova a efectuat în această vară 16 transferuri, un record printre cele 18 echipe din Liga I, potrivit unei statistici a Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF).

224 afișări
Imaginea articolului CS Universitatea Craiova, "campioana transferurilor" în această vară

CS Universitatea Craiova, "campioana transferurilor" în această vară (Imagine: Bogdan Danescu/Mediafax Foto)

"De departe cea mai activă în această perioadă s-a arătat a fi CS Universitatea Craiova, care i-a legitimat pe portarii Bălgrădean (Dinamo) şi Straton (FC Vaslui), jucătorii de câmp Dănănae (liber de contract), Achim (FC Petrolul), Frăsinescu (Gaz Metan Mediaş), Kay, Nuno Rocha (ambii internaţionali ai Insulelor Capului Verde), Madson (FC Vaslui), Băluţă (FC Viitorul), Bancu (FC Olt), Neacşa (Corona Braşov), Izvoranu (CSM Râmnicu Vâlcea), Tîrnăcop (Universitatea Cluj), Mateiu (FC Braşov), Herghelegiu şi Avrămia (ambii CSMS Iaşi)", se arartă pe site-ul LPF.

În cele 89 de zile ale perioadei de "mercato", Departamentul Competiţii al Ligii Profesioniste de Fotbal a înregistrat 183 de transferuri, cu 12 mai puţine faţă de vara trecută.

Perioada de transferuri a fost deschisă în 12 iunie 2014, cu mutarea lui Claudiu Voiculeţ de la CFR Cluj la ASA Tărgu Mureş şi s-a încheiat luni, 8 septembrie, la ora 24.00, cu legitimarea lui Valentin Lemnaru (Steaua) la Universitatea Cluj, a precizat LPF.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici