CSA şi FC Steaua reiau colaborarea, iar echipa de fotbal ar putea reveni în Ghencea

Reprezentanţi ai CSA Steaua şi ai FC Steaua s-au întâlnit, miercuri, la sediul clubului sportiv, şi au reluat discuţiile cu privire la o viitoare colaborare între cele două grupări, având ca teme principale folosirea mărcii şi revenirea echipei de fotbal în complexul sportiv din Bulevardul Ghencea.

576 afișări
Imaginea articolului CSA şi FC Steaua reiau colaborarea, iar echipa de fotbal ar putea reveni în Ghencea

CSA şi FC Steaua reiau colaborarea, iar echipa de fotbal ar putea reveni în Ghencea (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Miercuri, 9 septembrie a.c., la sediul Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti a avut loc o întâlnire între reprezentanţii CSA Steaua şi reprezentanţii SC FC Steaua SA. Întâlnirea a avut loc la iniţiativa preşedintelui CSA Steaua, domnul George Boroi, ca urmare a poziţiilor echilibrate şi disponibilităţii exprimate public de preşedintele clubului de fotbal, domnul Valeriu Argăseală. În cadrul întâlnirii, au fost reluate discuţiile privind o viitoare colaborare între cele două cluburi, având ca teme principale reglementarea problematicii legate de folosirea mărcii şi revenirea echipei de fotbal în complexul Ghencea. Cele două părţi au convenit că viitoarea colaborare se va face în conformitate cu prevederile legale în vigoare şi cu Decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie din 3 decembrie 2014. În perioada imediat următoare vor fi stabiliţi termenii concreţi ai colaborării", se arată într-un comunicat remis, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, de Biroul de presă al CSA Steaua.

CSA Steaua şi FC Steaua, clubul de fotbal finanţat de Gigi Becali, se află de mai mult timp în conflict după ce gruparea Armatei a obţinut în instanţă anularea mărcii înregistrate de echipa din Liga I. În urma acestui conflict, contractul dintre FC Steaua şi CSA privind dreptul clubului de fotbal de a folosi terenurile din Complexul din Bulverdul Ghencea nu a mai fost prelungit după expirarea, în această vară, a ultimei înţelegeri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici