CSM Bucureşti îşi continuă parcursul fără greşeală în Liga Naţională de handbal feminin, scor 34-28 cu U Cluj

Campioana en titre CSM Bucureşti a învins, miercuri, în Sala Rapid, cu scorul de 34-28 (21-11), formaţia U Cluj, în etapa a 10-a a Ligii Naţionale de handbal feminin, şi conduce detaşat în clasament.

225 afișări
Imaginea articolului CSM Bucureşti îşi continuă parcursul fără greşeală în Liga Naţională de handbal feminin, scor 34-28 cu U Cluj

CSM Bucureşti îşi continuă parcursul fără greşeală în Liga Naţională de handbal feminin, scor 34-28 cu U Cluj

Campioana are maximum de puncte în acest sezon şi ocupă primul loc, la 10 puncte de principala urmăritoare, SCM Craiova. U Cluj se află pe poziţia a 12-a, cu opt puncte.

Pentru formaţia pregătită de Helle Thomsen au marcat Nathalie Hagman 10 goluri, Isabelle Gullden 7, Iulia Curea 5, Bianca Bazaliu 4, Amanda Kurtovic 3, Aneta Udriştioiu 2, Oana Manea 1, Line Jorgensen 1, Jelena Grubisic 1.

Cristina Neagu şi Majda Mehmedovic nu au evoluat împotriva Universităţii Cluj.

Golurile echipei clujene au fost înscrise de Florina Chintoan 9, Raluca Petruş 5, Diana Puiu 5, Ana-Maria Berbece 4, Sonia Vasiliu 2, Cristina Boian 2, Abigail Vălean 1.

Pentru CSM Bucureşti urmează partida cu echipa poloneză Vistal Gdynia, din Liga Campionilor, programată duminică, de la 16:00, pe teren propriu, în ultima etapă a Grupei A.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici