CSM Reşiţa face primele puncte în Liga Zimbrilor în etapa a 13-a

  • CSM Reşiţa a obţinut primele 3 puncte ale sezonului în confruntarea cu HC Buzău 2012, 30-27
  • Bănăţenii au cedat lanterna roşie celor de la Magnum Botoşani, care au pierdut şi joi cu CSM Bacău (29-25) şi au rămas cu un singur punct în 13 etape.
  • Partida s-a încheiat cu scorul de 28-23, care o menţine pe Dinamo neînvinsă şi trimite Minaur de pe 4 pe 5.
102 afișări
Imaginea articolului CSM Reşiţa face primele puncte în Liga Zimbrilor în etapa a 13-a

CSM Reşiţa face primele puncte în Liga Zimbrilor în etapa a 13-a

CSM Reşiţa a obţinut primele 3 puncte ale sezonului în confruntarea cu HC Buzău 2012, 30-27, un rezultat ce poate fi considerat o surpriză, în condiţiile în care buzoienii ocupau locul 8 cu 20 de puncte, 6 victorii
şi 2 egaluri.

Bănăţenii au cedat lanterna roşie celor de la Magnum Botoşani, care au pierdut şi joi cu CSM Bacău (29-25) şi au rămas cu un singur punct în 13 etape.

Potaissa Turda a condus de la un capăt la altul derby-ul cu Dobrogea Sud Constanţa, cu o mică sincopă spre finele primei reprize, când constănţenii au egalat pentru scurt timp. Marius Szoke a marcat 11 goluri din 12 aruncări, fiind golgheterul etapei, alături de Acatrinei, de la CSM Vaslui. Scor final 36-32 şi Potaissa rămâne pe locul 2, la 6 puncte distanţă de Dinamo.

Campionii ultimilor ani în Liga Zimbrilor au întâlnit joi pe Minaur Baia Mare, formaţie cu pretenţii la podium, mai ales prin prisma lotului alcătuit în toamnă. Maramureşenii au jucat frumos, dar cu multe greşeli
individuale şi cu o linie de nouă metri ineficientă în prima repriză.

Aruncarea în joc a internaţionalului Călin Căbuţ în repriza secundă a revigorat jocul băimărenilor, însă a fost prea puţin pentru o eventuală surpriză. Dinamo şi-a impus jocul şi a punctat mult pe contraatac,
profitând de erorile băimărenilor. Partida s-a încheiat cu scorul de 28-23, care o menţine pe Dinamo neînvinsă şi trimite Minaur de pe 4 pe 5.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici