CSMS Iaşi - Steaua şi Dinamo - Universitatea Cluj, în sferturile de finală ale Cupei Ligii. Care sunt celelalte partide

Echipa Steaua va întâlni formaţia CSMS Iaşi în sferturile de finală ale Cupei Ligii, iar Dinamo va juca în compania Universităţii Cluj, s-a stabilit în urma tragerii la sorţi care a avut loc, marţi, la sediul LPF.

196 afișări
Imaginea articolului CSMS Iaşi - Steaua şi Dinamo - Universitatea Cluj, în sferturile de finală ale Cupei Ligii. Care sunt celelalte partide

CSMS Iaşi - Steaua şi Dinamo - Universitatea Cluj, în sferturile de finală ale Cupei Ligii. Care sunt celelalte partide (Imagine: Shutterstock)

Programul meciurilor din sferturile de finală ale Cupei Ligii este următorul (primele echipe sunt gazde):

Dinamo - Universitatea Cluj

CSMS Iaşi - Steaua

Pandurii Târgu Jiu - Oţelul Galaţi

Astra Giurgiu - FC Viitorul

Întâlnirile din sferturile de finală ale Cupei Ligii se vor disputa între 12 şi 14 decembrie 2014, într-o singură manşă eliminatorie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici