Tottenham sau Milan pot veni în România. Iftime: Nu-l vreau pe Mourinho

  • Trei echipe din Liga 1 au mai rămas în cupele europene - CFR 1907 Cluj, FCSB şi FC Botoşani.
  • FCSB n-a avut emoţii cu Shirak şi este cap de serie şi în turul al doilea.
  • FC Botoşani va avea, cu siguranţă, cea mai grea misiune
  • Valeriu iftime, patroniul celor de la Botoşani spune că nu vrea o echipă mare
515 afișări
Imaginea articolului Tottenham sau Milan pot veni în România. Iftime: Nu-l vreau pe Mourinho

Cu cine pot juca CFR, FCSB şi Botoşani în Europa League. Tottenham sau Milan pot veni în România

FC Botoşani a produs surpriza în cupele europene, învingând în deplasare, în Kazahstan, echipa Ordabassy, cu un buget mult mai mare decât clubul moldovean. Totuşi, la tragerea la sorţi, s-ar putea ca moldovenii să nu mai întâlnească o echipă accesibilă. ”Nu-l vreau pe Mourinho”, a anunţat patronul FC Botoşani, Valeriu Iftime care ar vrea să nu pice cu Tottenham.

O variantă bună pentru moldoveni ar fi Alashkert din Armenia sau Kairat din Kazahstan. 

Astfel, printre posibilii adversari pentru CFR Cluj se află Astana (Kazahstan), Dundalk (Irlanda), Slovan Bratislava (Slovacia), Dinamo Tbilisi (Georgia), Fola (Luxemburg), Djugardens (Suedia), Linfield (Irlanda de Nord), Buducnost (Muntenegru), Flora (Estonia) sau Riga (Letonia)

Posibilii adversari pentru FCSB în turul 2 sunt Locomotiv Tbilisi (Georgia), Bala Town (Ţara Galilor), Borac Banja Luka (Bosnia), Teuta (Albania), Renova (Macedonia), Hibernians (Malta), Riteriai (Lituania), Progres Niederkorn (Luxemburg), Lincoln (Gibralar), Hammarby (Suedia), IFK Goteborg (Suedia), ŢSKA Sofia (Bulgaria), Osijek (Croaţia), Lokomotiv Plovdiv (Bulgaria).

Tragerea la sorţi pentru turul 2 din Europa League va avea loc luni, pe 31 august.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici