Cum să pierzi un milion de dolari în 40 de secunde. A păţit-o un american după ce a pariat pe un meci care s-a terminat în mai puţin de un minut

Dan Bilzerian a pierdut un milion de dolari după ce a pariat împotriva lui Conor McGregor în meciul cu Donald Cerrone, meci câştigat de irlandez în doar 40 de secunde.

4032 afișări
Imaginea articolului Cum să pierzi un milion de dolari în 40 de secunde. A păţit-o un american după ce a pariat pe un meci care s-a terminat în mai puţin de un minut

Dan Bilzerian a pierdut un milion de dolari după ce a pariat împotriva lui Conor McGregor

Deşi luptătorul irlandez era favorit în înfruntarea cu ”Cowboy” Cerrone, miliardarul a ales să parieze împotriva lui ”The Notorious”. Conor McGregor a câştigat meciul prin knockout tehnic, iar Bilzerian nu s-a ales cu câştigul de 3,5 milioane de dolari. Mai mult decât atât, Dan Bilzerian a pierdut milionul de dolari pus în joc.

"Am făcut istorie în această seară, am stabilit un nou record. Sunt primul luptător din istoria UFC care îşi trece în cont knockout-uri la trei categorii diferite de greutate. Sunt foarte mândru de acest lucru. Donald deţine recordul pentru cele mai multe knockout-uri rezultate în urma loviturilor la cap, astfel că sunt foarte fericit că l-am învins chiar prin acest procedeu", a declarat McGregor, în urma meciului, potrivit BBC.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici