Cupa Davis | România va întâlni China în play-off. Duelurile, pe teritoriul ţării noastre.

Echipa masculină de tenis a României va întâlni China, în play-off-ul Grupei Mondiale I a Cupei Davis 2020. Tragerea la sorţi a avut loc la sediul Federaţiei Internaţionale de Tenis, joi, în Londra.

287 afișări
Imaginea articolului Cupa Davis | România va întâlni China în play-off. Duelurile, pe teritoriul ţării noastre.

Cupa Davis | România va întâlni China în play-off. Partida va avea loc în ţara noastră

Duelurile dintre România şi China vor avea loc în perioada 6-7 martie, pe teritoriul ţării noastre.

În cazul în care va trece de China, România va evolua într-un nou play-off, care va avea loc în septembrie 2020. În acea fază a competiţiei vor evolua şi naţiunile care au pierdut în calificări. Dacă va pierde contra asiaticilor, tricolorii vor juca în play-off-ul Grupei Mondiale II din Cupa Davis, tot în luna septembrie.

Lista completă a meciurilor din playoff-ul Grupei Mondiale I a Cupei Davis 2020:

Ucraina - Taipeiul Chinez
Pakistan/India - Slovenia
Republica Dominicană - Bolivia
Israel - Turcia
Bosnia şi Herţegovina - Africa de Sud
Finlanda - Mexic
Liban - Thailanda
Venezuela - Noua Zeelandă
Elveţia - Peru
Barbados - Norvegia
Portugalia - Lituania
China - România

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici