Curtea de Apel Iaşi i-a redus pedeapsa fotbalistului Daniel Pancu

Magistraţii Curţii de Apel Iaşi i-au redus, marţi, pedeapsa fotbalistului Daniel Pancu de la zece luni de închisoare cu suspendare la cinci luni de închisoare cu suspendare, pentru conducere sub influenţa alcoolului, decizia, care este definitivă, fiind luată în urma recursului acestuia.

332 afișări
Imaginea articolului Curtea de Apel Iaşi i-a redus pedeapsa fotbalistului Daniel Pancu

Daniel Pancu (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"În urma recursului formulat de Daniel Pancu, pedeapsa i-a fost redusă de la zece luni de închisoare cu suspendare la cinci luni de închisoare cu suspendare. Soluţia este definitivă", a declarat corespondentului MEDIAFAX Diana Micu Cheptene, purtător de cuvânt al Curţii de Apel din Iaşi.

În decembrie 2011, magistraţii Judecătoriei Iaşi l-au condamnat pe fotbalistul Daniel Pancu la zece luni de închisoare cu suspendare pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Atacantul a formulat recurs la Curtea de Apel Iaşi.

Conform anchetatorilor, în noaptea de 21 spre 22 decembrie 2008, în jurul orei 01.20, Pancu se afla la volanul unei maşini care rula în zona Nicolina, din municipiul Iaşi.

Un echipaj de Poliţie a observat că autoturismul a intrat pe strada Sălciilor, deşi exista un indicator cu "Accesul interzis". Poliţiştii au oprit vehiculul şi i-au pus unele întrebări lui Pancu. Anchetatorii au afirmat că fotbalistul a recunoscut iniţial că a consumat un litru de vin înainte de a urca la volan. Poliţiştii au menţionat că Pancu a fost testat după aproape o oră cu aparatul etilotest şi a reieşit că avea o alcoolemie de 1,36 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat.

După preluarea probelor biologice, acesta avea o alcoolemie de 2,30 grame la mie în sânge.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici