Dan Capră: Dacă rezolvă cu Ajaccio, Mutu va veni la Petrolul

Finanţatorul FC Petrolul Ploieşti, Dan Capră, a declarat, miercuri, la Sport.ro, că în cazul în care atacantul Adrian Mutu îşi va rezilia contractul pe care îl are cu AC Ajaccio, atunci jucătorul va veni din iarnă la gruparea prahoveană.

94 afișări
Imaginea articolului Dan Capră: Dacă rezolvă cu Ajaccio, Mutu va veni la Petrolul

Adrian Mutu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"În condiţiile în care îşi va rezolva problemele la echipa de club, atunci cu siguranţă el va veni la Petrolul. Nu ne-am făcut planuri. Aşteptăm ca lucrurile să se materializeze şi după aia facem planuri şi din punctul de vedere al vânzării de tricouri. Nu doar antrenorul Contra l-a dorit pe Mutu. Dacă Mutu va ajunge la Petrolul, vizăm să ne îndeplinim obiectivele. Am încredere în Cosmin şi în relaţia sa cu Adi", a spus Capră la Sport.ro.

Dan Capră a infirmat zvonurile potrivit cărora Adrian Mutu ar urma să aibă un salariu stagional de un milion de euro. "Nu cred că este o lovitură. În ceea ce priveşte milionul nu ştiu cine l-a scos şi cine l-a adus în discuţie. Nu suma primează întotdeauna când vorbim despre un jucător de genul lui Mutu. Nu vreau să comentez suma. În niciun caz nu e vorba de milioane şi nu este vorba de sume atât de mari pe cât s-au vehiculat în ultimele ore. Da, Mutu a ajuns ieftin. Poate da, poate nu. E o chestie care e doar problema mea, dar asta numai în condiţiile în care vom semna un angajament", a completat Capră.

Adrian Mutu s-a transferat în 2012 la AC Ajaccio, însă în ultima perioadă nu a mai fost convocat. El mai are contract un sezon şi jumătate, până în vara anului 2015.

Mutu a anunţat, marţi seară, că intenţionează să îşi rezilieze contractul cu gruparea corsicană şi să revină în Liga I, dar nu la Dinamo, unde susţine că nu este dorit suficient de mult de finanţatorul Ionuţ Negoiţă, ci la o echipă "surpriză". "Vreau să mă întorc în România pentru că vreau să mai joc până în 2018... Glumesc. Vreau să mai joc un an şi jumătate. Nu vă spun la ce echipă, e o surpriză. Să rezolv problemele aici (n.r. - la Ajaccio) şi după aia vedem. Dinamo nu o să fie, mai ales după ultimele discuţii", a declarat Mutu la Digi Sport.

Mutu a adăugat că revenirea sa în Liga I se poate realiza în pauza competiţională din iarnă şi numai în cazul în care reuşeşte să rezilieze de comun acord contractul cu gruparea corsicană Ajaccio.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici