Dan Petrescu, cel mai bun antrenor al anului la gala Superlativele GSP

Tehnicianul echipei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, a fost desemnat, vineri seară, în cadrul Galei Superlativele GSP, cel mai bun antrenor al anului.

30 afișări
Imaginea articolului Dan Petrescu, cel mai bun antrenor al anului la gala Superlativele GSP

Dan Petrescu, cel mai bun antrenor al anului la gala Superlativele GSP (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

Dan Petrescu a câştigat pentru a doua oară consecutiv acest premiu, acordat de publicaţia Gazeta Sporturilor.

Fundaşul român al formaţiei Internazionale Milano, Cristian Chivu, a primit premiul pentru cel mai bun fotbalist român al anului, în timp ce argentinianul Pablo Brandan, de la Unirea Urziceni, a fost desemnat cel mai bun stranier din campionatul României.

În cadrul galei de vineri seară, au existat şi două distincţii oferite în afara sistemului de voting: Trofeul de Excelenţă câştigat de tehnicianul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, şi premiul "Young GSP" acordat alpinistei Crina Popescu, pentru expediţiile sale pe cele mai înalte vârfuri ale lumii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici