Dan Roman a suferit o fractură de peroneu şi o luxaţie a tibiei drepte

Atacantul echipei Gaz Metan Mediaş Dan Roman, accidentat în partida cu FC Botoşani, a suferit o fractură de peroneu şi o luxaţie a tibiei drepte.

319 afișări
Imaginea articolului Dan Roman a suferit o fractură de peroneu şi o luxaţie a tibiei drepte

Dan Roman (Imagine: Mircea Rosca / Mediafax Foto)

Conform verdictului medicilor, jucătorul a suferit o luxaţie tibio-astragaliană dreaptă cu observaţie de fractură maleolă peronieră dreaptă. Roman se află sub observaţie şi urmează să fie operat la spitalul din Botoşani.

Atacantul echipei Gaz Metan Mediaş, Dan Roman, a suferit o accidentare gravă în partida cu FC Botoşani, în etapa a XIX-a a Ligii I, scor 2-2, după o intrare din spate a fundaşului Ciprian Dinu.

În minutul 39, Roman a preluat o minge în jumătatea adversă şi înainta spre poartă, când a fost faultat din spate de Dinu. Arbitrul Adrian Comănescu i-a acordat cartonaş galben lui Dinu, dar după ce a văzut gravitatea accidentării l-a eliminat pe jucătorul de la FC Botoşani.

Dan Roman a primit îngrijiri pe teren, apoi a fost transportat la spitalul din Botoşani.

Cei doi jucători au fost coechipieri la CSM Râmnicu Vâlcea în sezonul 2009/2010.

Roman deschisese scorul în minutul 5.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici