Dănciulescu: Nu cred că Stoican e cu sabia deasupra capului

Managerul sportiv al FC Dinamo, Ionel Dănciulescu, a declarat, vineri, că în opinia sa antrenorul Flavius Stoican nu stă cu sabia deasupra capului la meciul cu Rapid, de sâmbătă, din cadrul etapei a XXVI-a a Ligii I.

45 afișări
Imaginea articolului Dănciulescu: Nu cred că Stoican e cu sabia deasupra capului

Ionel Danciulescu (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

"Nu ştiu ce este la Rapid, dar la Dinamo eu nu cred că Flavius Stoican joacă cu sabia desupra capului. Este un meci pe care vrem să-l câştigăm, dar dacă nu câştigă nu cred că va pleca. El a spus-o după partida de la Iaşi, probabil a vrut să-i motiveze în alt fel pe băieţi, dar nu cred că se pune problema de aşa ceva", a declarat Dănciulescu.

Oficialul dinamovist consideră că partida Dinamo - Rapid rămâne un derbi indiferent de locurile pe care le ocupă cele două echipe în clasament: "Din punctul meu de vedere e un derbi, pentru că Dinamo şi Rapid sunt branduri. Sper ca mâine să fie un meci frumos. După ce că fotbalul este în scădere şi într-o pierdere de credibilitate, hai să ne agăţăm şi de acest meci să fie un derbi, să facem ca lumea să vină din nou pe stadioane. Pentru că lumea începe să fugă de fotbal, oamenii nu prea mai investesc şi e păcat. Numai noi putem să-i aducem înapoi pe toţi. Eu vreau să cred că şi pe teren acest meci a rămas un derbi al fotbalului românesc. Nicio echipă nu traversează o perioadă bună, şi ei şi noi avem probleme, acum vedeţi dumneavoastră care sunt mai morţi şi care mai răniţi. Eu sper ca mâine să ne ridicăm la nivelul unui derbi".

Dănciulescu îl apreciază pe Cristian Săpunaru de la Rapid şi îşi doreşte ca ambele echipe să aibă cât mai mulţi jucători de genul acestuia. "Am văzut ultimul meci al Rapidului, cu ASA Târgu Mureş şi m-a impresionat Săpunaru. L-am urmărit tot meciul, după o pauză de trei săptămâni să ai o astfel de evoluţie şi dorinţă... Trebuie să avem cât mai mulţi astfel de jucători la echipele noastre. Ei îi au pe Săpunaru, Niculae, Pancu, dar şi noi pe Marius Niculae, Alexe, crescuţi aici, cu gândire sănătoasă", a mai spus Dănciulescu.

Referitor la prezenţa suporterilor dinamovişti pe Arena Naţională, Dănciulescu speră ca aceştia să vină în număr cât mai mare şi să-i susţină pe jucătorii lui Flavius Stoican: "E clar că există anumite nemulţumiri, dar eu cred că în momentele grele toţi trebuie să fim uniţi, să avem încredere în băieţi. Au demonstrat că sunt valoroşi, că pot juca bine, chiar şi în acest început de retur. E vorba doar de un blocaj psihic, fotbal ştiu să joace şi trebuie să-i susţinem. Numai aşa pot trece peste acest moment. Eu sper ca suporterii să vină în număr mare. Ei sunt numărul unu în România şi sper să fie şi mâine şi să încurajeze echipa până în minutul 90. Sunt convins că băieţii îi vor răsplăti cu un meci bun şi cu o victorie. Trebuie să fie alături de echipă, e un moment greu, trebuie să arate că sunt diferiţi faţă de alţii".

Managerul sportiv al FC Dinamo, Ionel Dănciulescu, s-a aflat, vineri, la casele de bilete de la stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare, încercând să atragă fanii la derbiul cu Rapid.

În ultimele patru etape de campionat, Dinamo a fost învinsă de trei ori, 0-3 cu Concordia Chiajna, acasă, 0-1 cu FC Braşov şi cu CSMS Iaşi, ambele în deplasare, şi a remizat o dată pe teren propiu, 0-0, cu FC Botoşani, ocupând locul 6 în clasament, cu 36 de puncte.

Partida Dinamo- Rapid, din cadrul etapei a XXVI-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 19.00, pe Arena Naţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici