Dănciulescu: Nu era momentul să pierdem această partidă, după trei victorii consecutive

Fotbalistul echipei Dinamo, Ionel Dănciulescu, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu Petrolul Ploieşti, pierdut cu scorul de 1-2, în etapa a XXIII-a a Ligii I, că nu era momentul pentru un astfel de eşec, după o serie de trei victorii.

273 afișări
Imaginea articolului Dănciulescu: Nu era momentul să pierdem această partidă, după trei victorii consecutive

Dănciulescu: Nu era momentul să pierdem această partidă, după trei victorii consecutive (Imagine: George Filip / MediafaxFoto)

"A fost o primă repriză destul de bună a noastră, însă în a doua nu am mai reuşit să punem probleme. Pur şi simplu nu am mai reuşit să periclităm poarta Petrolului. Eram pe un drum bun, acum trebuie să o luăm de jos, să câştigăm următoarele partide şi sperăm că vom obţine un loc cât mai bun în clasament. Ne-am dorit foarte mult să câştigăm. Nu era momentul să pierdem această partidă după trei victorii consecutive, dar asta este, trebuie să fim mai serioşi în tot ceea ce facem. Mi-e greu să spun ce a lipsit, avem două săptămâni în care vom analiza lucrurile mai puţin bune pe care le-am făcut astăzi. Noi am încercat să jucăm şi fazele periculoase ale Petrolului au venit pe contraatac, pe geşelile noastre individuale", a spus Dănciulescu la Digi Sport.

Ionel Dănciulescu a precizat că a fost un meci special pentru el, având în vedere că a evoluat pentru a 500-a oară în Liga I. "Au fost multe greşelile. Am lăsat puţin de dorit la capitolul performanţă. Deocamdată cupele europene sunt foarte departe de noi, trebuie să fim realişti", a mai spus el.

Formaţia Dinamo a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-1, de echipa Petrolul Ploieşti, într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii I, în care Ionel Dănciulescu a evoluat pentru a 500-a oară în primul eşalon. Golurile gazdelor au fost înscrise de Bokila '8 (penalti) şi Sauvadet '56. Pentru Dinamo a marcat Axente '14.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici