Dani Coman: Nu e o surpriză eliminarea lui Dinamo din Cupă, FC Timişoara fiind o echipă redutabilă

Portarul echipei FC Braşov, Dănuţ Coman, a declarat, joi, că nu a fost deloc mirat de eliminarea formaţiei Dinamo din Cupa României, deoarece FC Timişoara "este o echipă redutabilă", transmite corespondentul MEDIAFAX..

2 afișări

"Cupa României oferă mereu surprize, şi sincer nu mă miră eliminarea echipei Dinamo, mai ales că a avut în faţă o echipă redutabilă ca cea a Timişoarei, formaţie care a fost şi dezavantajată de faptul că i s-au luat şase puncte, pe care le-a câştigat ulterior în teren. După părerea mea, şi în ceea ce priveşte lupta la titlu lucrurile nu mai stau ca la începutul sezonului, atunci când Dinamo pornea ca principală favorită. Acum sunt mai multe echipe cu şanse reale, dar asta nu poate fi decât benefic fotbalului românesc", a afirmat Coman.

Portarul braşovean a mai adăugat că se gândea la o revenire cât mai rapidă la echipa naţională, indiferent dacă Răzvan Lucescu ajungea selecţioner sau nu. "Pentru mine are mai puţină importanţă cine este antrenor la naţională. Eu unul mi-am dorit şi îmi doresc în continuare să revin cât mai repede acolo. Chiar dacă am fost şi eu accidentat, acum s-a accidentat Bogdan Lobonţ, eu cred că fotbalul românesc are foarte mulţi portari valoroşi care merită să ajungă acolo", a precizat el.

Dani Coman a menţionat că deşi Răzvan Lucescu va pleca în vară de la FC Braşov, el îşi doreşte să rămână la Braşov: "Când am venit la FC Braşov a contat enorm şi faptul că aici erau Răzvan Lucescu şi Dinu Gheorghe. Normal, eu vreau să rămân aici, dar vom vedea dacă voi mai fi dorit şi dacă se mai vrea performanţă. Îmi place echipa, m-am acomodat foarte bine, îmi place şi oraşul, astfel că mi-ar plăcea să mai stau".

Coman crede că în acest moment pentru echipa braşoveană este extrem de important să continue seria rezultatelor bune şi să lupte în continuare pentru un loc de Cupa UEFA. "E important să continuăm bine, deşi ne aşteaptă un meci dificil, pe teren propriu, cu Poli Iaşi, o echipă bine aşezată în teren, care va veni la Braşov într-o situaţie delicată, avînd mare nevoie de un rezultat bun. Am însă încredere că putem scoate un rezultat bun. Indiferent de absenţele din echipă, cred în toţi jucătorii de aici şi sunt convins că avînd şi publicul alături, nu avem cum să pierdem", a adăugat Coman.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici