Daniel Isăilă: Omonia Nicosia este o echipă de tradiţie, dar mizez pe ambiţia jucătorilor mei

Antrenorul echipei Astra Giurgiu, Daniel Isăilă, a declarat, miercuri, că Omonia Nicosia, adversarul din turul doi preliminar al Ligii Europa, este o formaţie de tradiţie în Cipru, dar a precizat că mizează pe ambiţia şi foamea de rezultate a jucătorilor săi, informează www.dolce-sport.ro.

206 afișări
Imaginea articolului Daniel Isăilă: Omonia Nicosia este o echipă de tradiţie, dar mizez pe ambiţia jucătorilor mei

Daniel Isăilă (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Suntem pregătiţi, încrezători, aşteptăm cu nerăbdare partida. Mizez pe ambiţia şi foamea de rezultate a băieţilor. Omonia este o echipă de tradiţie în Cipru, cu jucători de valoare, internaţionali, dar şi noi avem jucători buni şi mizez pe dorinţa lor de afirmare. La începutul partidei plecăm cu şanse egale, dar sper ca pe parcurs balanţa să se încline în favoarea noastră. Mă preocupă mai puţin numărul de spectatori, important e ce facem noi pe teren. Gazonul va fi la fel de uzat şi pentru noi şi pentru ei. Aţi văzut ce joc bun a făcut Steaua aseară pe un astfel de gazon", a spus Isăilă.

Portarul Silviu Lung jr. consideră că Omonia Nicosia este o echipă mai bună decât NK Domzale, adversara giurgiuvenilor în primul tur preliminar al Ligii Europa: "Omonia este o echipă experimentată, cu jucători valoroşi, dar sperăm să îi contracarăm şi să obţinem un rezultat bun. Omonia este o echipă multe peste Domzale. E mult mai frumos să joci într-o competiţie europeană decât în campionat. Orice scor ar fi în tur, nu am pleca favoriţi la Nicosia, Omonia are nişte suporteri extraordinari acasă".

Partida Astra Giurgiu - Omonia Nicosia, din prima manşă a turului doi preliminar al Ligii Europa, se va disputa joi, de la ora 21.30, pe Arena Naţională din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici