Daniel Prodan despre fotbalul românesc: Lucrurile merg din ce în ce mai rău, managementul de la FRF este deficitar

Fostul directorul sportiv al FRF, Daniel Prodan, a declarat, joi seară, că a trecut aproape un an de la alegerile pentru conducerea federaţiei şi lucrurile merg din ce în ce mai rău, el subliniind că managementul forului este deficitar.

139 afișări
Imaginea articolului Daniel Prodan despre fotbalul românesc: Lucrurile merg din ce în ce mai rău, managementul de la FRF este deficitar

Daniel Prodan (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Mai e puţin şi se face un an de la alegerile FRF şi în afară de rezultatele echipei de seniori nu mi se pare că s-a schimbat nimic. Din contră, lucrurile merg din ce în ce mai rău, managementul de la federaţie este deficitar. Repet, doar rezultatele naţionalei şi grupa din care facem parte reprezintă norocul nostru. Aceste lucruri mai spală puţin din imaginea fotbalului românesc. În rest, eu nu îl cunosc pe noul preşedinte al FRF, nu ştiu cine este acest personaj", a spus Prodan.

Daniel Prodan a vorbit şi despre situaţia Stelei: "E dureros să vorbim despre sigla şi numele Stelei. Dacă până mai ieri spuneam că îmi curge sânge roşu-albastru prin vene, acum mi-e greu să spun că îl schimb cu unul galben-albastru. Nu cred că Steaua merită acest tratament din partea celor care contestă sigla şi numele clubului. Sper să se ajungă la un numitor comun şi să rămână aceeaşi stea pe care o ştie toată lumea".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici