Danilo: Vreau să îi "fur" locul lui Săpunaru

Fundaşul formaţiei FC Porto, Danilo, a declarat că îl respectă pe Cristian Săpunaru, dar vrea să îi "fure" locul în echipă, românul fiind folosit titular în centrul apărării grupării lusitane, informează cotidianul Record.

81 afișări
Imaginea articolului Danilo: Vreau să îi "fur" locul lui Săpunaru

Danilo: Vreau să îi "fur" locul lui Săpunaru (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Sunt întrebat mereu dacă prefer să joc în centrul apărării sau pe lateral. Am spus mereu că prefer să fiu fundaş central, dar am fost folosit ca lateral. Săpunaru joacă în centru, îl respect mult, dar vreau să îi fur locul", a spus Danilo.

Cristian Săpunaru a jucat în acest sezon al campionatului Portugaliei în 15 meciuri, în timp ce Danilo a evoluat în doar cinci partide.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici