Darren Cahill sare în ajutorul tenismenilor mai slab clasaţi: Sunt prea mulţi bani în vârf

  • Simona Halep (nr. 2 WTA) a câştigat sâmbătă, 22 februarie, turneul de la Dubai
  • Antrenorul său, Darren Cahill, a venit cu o propunere pentru organizatorii turneelor din ATP şi WTA
185 afișări
Imaginea articolului Darren Cahill sare în ajutorul tenismenilor mai slab clasaţi: Sunt prea mulţi bani în vârf

Darren Cahill sare în ajutorul tenismenilor mai slab clasaţi: Sunt prea mulţi bani în vârf

Australianul este de părere că trebuie schimbat sistemul de premiere. Cahill consideră că sumele oferite în primele tururi ale competiţiilor trebuie să fie mărite. Doar aşa jucătorii mai slab cotaţi vor avea şanse să câştige mai bine ceea ce îi va ajuta pe viitor pentru a se pregătiti şi mai bine.

"Eu susţin creşterea premiilor la Grand Slam-uri, dar ATP şi WTA trebuie să îi ajute şi pe jucătorii mai slab clasaţi. Sunt prea mulţi bani în vârf.

Premiile se dublează de la o rundă la cealaltă. În Dubai, diferenţa la bani a fost de patru ori între un sfert de finală şi o semifinală", a scris Darren Cahill, pe contul de Twitter.

Simona Halep a câştigat turneul de la Dubai pentru a doua oară în carieră şi a obţinut al 20-lea titlu din circuitul WTA. În urma acestui trofeu, fostul lider mondial a încasat 698.860 de dolari.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici