David Ginola îşi va anunţa candidatura pentru postul de preşedinte al FIFA (presă)

Fostul internaţional francez David Ginola ar urma să îşi anunţe, vineri, candidatura pentru postul de preşedinte al FIFA, informează presa britanică, citată de AFP.

107 afișări
Imaginea articolului David Ginola îşi va anunţa candidatura pentru postul de preşedinte al FIFA (presă)

David Ginola îşi va anunţa candidatura pentru postul de preşedinte al FIFA (presă)

Alegerile pentru conducerea FIFA vor avea loc în cadrul Congresului de la Zurich, în data de 29 mai. Candidaturile trebuie depuse până la 29 ianuarie.

Sepp Blatter, în vârstă de 78 de ani, preşedintele FIFA din 1998, candidează pentru al cincilea mandat şi este considerat marele favorit.

Ginola, în vârstă de 47 de ani, ar urma să devină al treilea candidat care îşi confirmă dorinţa de a-l învinge pe Blatter la alegerile din mai, după francezul Jerome Champagne şi iordanianul Ali Bin Al Hussein.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici