David Moyes a pierdut susţinerea familiei Glazer şi va fi demis de la Manchester United

Tehnicianul echipei Manchester United, David Moyes, a pierdut susţinerea proprietarilor clubului, familia Glazer, şi va fi demis, fiind posibil ca acest lucru să se întâmple până la meciul de sâmbătă cu Norwich City.

170 afișări
Imaginea articolului David Moyes a pierdut susţinerea familiei Glazer şi va fi demis de la Manchester United

David Moyes a pierdut susţinerea familiei Glazer şi va fi demis de la Manchester United (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"La doar 11 luni după ce a semnat un contract pe şase ani, ales ca succesorul lui Sir Alex Ferguson la United, se pare că Moyes a pierdut susţinerea familiei Glazer şi a conducerii clubului, ultima picătură fiind înfrângerea din meciul de duminică, scor 0-2, cu Everton. (...) Familia Glazer este extem de dezamăgită de prestaţia echipei în acest sezon şi priveşte posibilitatea din ce în ce mai mare a încheierii campionatului pe locul 7 ca fiind mult sub aşteptări", notează The Telegraph, aceste informaţii apărând în mai multe ziare din Anglia.

Potrivit bbc.co.uk, un purtător de cuvânt al clubului Manchester United a refuzat să vorbească despre viitorul lui Moyes, dar a precizat că tehnicianul nu a fost demis. "Nu vrem să comentăm speculaţii", a afirmat reprezentantul grupării din Manchester.

Manchester United se află în prezent pe locul 7 în clasamentul campionatului Angliei şi riscă să rateze în sezonul viitor participarea în cupele europene pentru prima dată după 1990.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici