Dedu, despre danezul Jensen la naţionala feminină: Nu îl cunosc, nu am vorbit niciodată cu el

Preşedintele FR Handbal, Alexandru Dedu, se arată iritat de faptul că tehnicianul danez Heine Jensen susţine că ar negocia pentru preluarea naţionalei feminine a României, şeful FRH spunând că nu îl cunoaşte şi nu a vorbit niciodată cu el, dar se arată şi măgulit de interesul acestuia.

80 afișări
Imaginea articolului Dedu, despre danezul Jensen la naţionala feminină: Nu îl cunosc, nu am vorbit niciodată cu el

Preşedintele FR Handbal, Alexandru Dedu (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"Domnul Heine Jensen spune că a avut o discuţie cu mine. Nu îl cunosc personal şi nu am vorbit niciodată cu el. În momentul în care am primit avizul Consiliului de Administraţie pentru a purta negocieri cu potenţiali selecţioneri, Heine Jensen se afla pe listă. Din respect şi bun simţ nu negociez cu doi sau mai mulţi oameni în acelaşi timp. Dânsul şi-a oferit serviciile printr-o cunoştiinţă comună, căreia i-am comunicat că o să iau legătura cu Jensen la momentul oportun", a scris Alexandru Dedu într-un mesaj postat pe o reţea de socializare.

Reacţia sa vine după ce tehnicianul danez a declarat unei televiziuni din România că poartă negocieri, spunând şi că România este o echipă puternică.

"Sunt uşor iritat de faptul că a spus că a vorbit cu mine, dar sunt în acelaşi timp şi măgulit că dânsul, dar şi un număr mare de alţi antrenori foarte importanţi doresc să fie selecţionerii României", a mai scris Dedu.

"În momentul de faţă suntem în negocieri avansate cu un antrenor foarte cunoscut, dar la rugămintea dânsului vom face colaborarea publică doar în momentul în care contractul se va semna", a precizat el.

Pe lista de posibili antrenori ai României s-ar fi aflat şi danezul Jakob Vestergaard, director tehnic la CSM Bucureşti, care şi-ar fi dat acordul în aceste zile de a prelua naţionala Germaniei, chiar cea pe care a condus-o până recent Heine Jensen.

"Nu am semnat încă un contract privind preluarea naţionalei Germaniei, aşa că nu pot confirma. Va mai dura o săptămână", a declarat sâmbătă, pentru MEDIAFAX, Jakob Vestergaard.

Naţionala feminină a României nu are antrenor din luna ianuarie, când Gheorghe Tadici a anunţat că renunţă la funcţie.

Ulterior, preşedintele FRH, Alexandru Dedu, a afirmat că noul antrenor al naţionalei va fi cunoscut până la începutul lunii martie, când România va participa la Trofeul Carpaţi, de la Cluj-Napoca (20-21 martie).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici