Delegaţia României la JO, asigurată împotriva contactării virusului A/H1N1

Întreaga delegaţie a României pentru Jocurile Olimpice de iarnă de la Vancouver a primit din partea fimei Euroins România asigurări individuale împotriva consecinţelor pe care le poate avea contactarea virusului A/H1N1.

12 afișări
Imaginea articolului Delegaţia României la JO, asigurată împotriva contactării virusului A/H1N1

Delegaţia României la JO, asigurată împotriva contactării virusului A/H1N1 (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"Sponsor al COSR, Euroins România, a decis să sprijine delegaţia ţării noastre la Jocurile Olimpice de la Vancouver şi să ofere atât sportivilor care reprezintă România, cât şi întregului staf, cel mai nou produs al companiei, asigurarea împotriva A/H1N1. Ne bucurăm să putem spune că o delegaţie olimpică a României este asigurată împotriva consecinţelor pe care le poate avea o boală specifică. Asigurarea împotriva gripei A/H1N1 vine în completarea celorlalte produse pe care Euroins România, în calitatea sa de sponsor al COSR, le-a pus la dispoziţie lotului ţării noastre: asigurarea de accidente a persoanelor, în acest caz, dedicată sportivilor şi asigurarea medicală de călătorie în străinatate", se arată într-un comunicat al firmei de asigurări.

Delegaţia tricoloră la Jocurile Olimpice de iarnă a plecat, vineri, spre Vancouver.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici